14 de des. 2007

Informe de Gestió



Ara que s'acosta el fi d'any, es tanquen els comptes de les empreses, es fan balanços, etc, aprofitaré per repassar què tal ha anat aquest primer any blocaire (mig any, de fet, de juny a desembre). Fins el dia 12 de desembre he rebut 1263 visites, que és poquet, suposo, però és que tampoc he fet gaire difusió, a part d'alguns familiars i amics, i algun company de feina. L'únic que de vegades he provat per veure si augmentaven les visites és fer comentaris a notícies d'actualitat del meu interès, afegint la direcció del blog, a les edicions digitals d'alguns diaris (especialment La Vanguardia)i efectivament es nota, però l'efecte dura només uns minuts -els posteriors a la publicació del comentari-.Estic molt content en definitiva d'haver atret un reduït però fidel nombre de visitants, i sorprès per la disparitat de l'orígen de molts dels lectors.

Per tenir una idea, selecciono uns dies com a exemple: del 10 al 12 de desembre (3 dies), 60 visites de Madrid , Barcelona (la majoria), Mataró, Reus, Berlin, Mollet, Elda, Sao Paulo, Mejorada del Campo, Estocolm, Térmens (Lleida), Ripollet,... Però he rebut visites anteriorment de llocs tan extranys com els Emirats Arabs Units, Algèria, Vancouver, Buenos Aires o Moscou.


Estadística:
1. Spain
839 68.0 %
2. Luxembourg
163 13.2 %
3. Belgium
105 8.5 %
4. France
24 1.9 %
5. Germany
23 1.9 %
6. United States
20 1.6 %
7. Algeria
8 0.6 %
8. Italy
7 0.6 %
9. Portugal
6 0.5 %
10.United Kingdom
6 0.5 %
The rest
33 2.7 %
Total
1,234 100.0 %


Totes aquestes dades estàn extretes de la web motigo.com , que és un comptador de visites on et registres i pots saber qui et visita en cada moment i des d'on i et fa unes estadístiques estupendes.
De la llista dels 10 països que es connecten més a la meva web, destaca que, evidentment la gran majoria, un 70 % provenen de l'Estat Espanyol, però és curiós comprovar com no totes les visites són de Catalunya, sinó que en tinc bastantes també provinents de la Comunitat de Madrid i de llocs dispersos de l'Estat.El fet -sorprenent- que el segon lloc en nombre de visites sigui Luxemburg es deu a què el servidor d'internet del Parlament té la seu allà. I llavors hi ha fenòmens extranys com els números dels EEUU, Alemanya o Algèria, tenint en compte, és clar, que el Blog és en català en la seva major part.



Bé, no sé si d'això se'n poden treure conclusions, però si més no els propers mesos intentaré millorar el blog perquè cada vegada sigui més visitat, i un cop ja ben instal.lat a Brussel.les, disposant d'un portàtil al pis, etc, de ben segur tindré més temps per fer uns continguts més elaborats. Tinc diverses idees al cap que aniré desenvolupant properament (les vacances de Nadal també servirán per això)



Unes cosetes més:

-Podeu votar a la meva nova Enquesta, que tot i que no té cap utilitat, em fa gràcia saber què penseu.

- Torno a recomanar la visita al Blog "La vida surrealista de un universitario corriente", el trobareu a l'apartat corresponent com a Blog surrealista. Impagable.

-Vídeos: Per tots aquells que sofriu com jo diàriament l'esclavitud de la vida tant depenent de les noves tecnologies, no us perdeu aquests vídeos "frikis" titulats El peor día de mi vida i també Agenda apretada del programa de culte Muchachada Nui.

I finalment, del mateix programa, el millor document per entendre què està passant al món aquests últims temps: