15 de gen. 2008

El Concili dels Trenta


Temes varis:

-El sentit de la vida. Després de cumplir 30 anys, representa que t'has de replantejar la teva vida, fer un balanç i començar a pensar en coses serioses. És l'època de moltes crisis professionals (realment he aconseguit treballar del què volia?) i algunes personals (Si encara no t'has casat, afanya't que perds el tren; les arrugues i el greix representa que han d'anar a més,...) No sé, no hi he pensat gaire perquè la veritat és que ho porto molt bé, però jo de moment no tinc cap crisi d'aquestes


-Els belgues són molt sobris vestint. Aquesta dada (bastant certa tot i que sigui una generalització) la dono perquè crec que deu tenir alguna relació amb el seu caràcter (tancat, discret, "soso") i amb el temps (taaaant gris...). De fet, trobaré a faltar la decoració nadalenca amb llumetes perquè li donava una vida especial a la ciutat

-Podria fer una secció titulada "Excentricitats dels belgues", perquè n'hi ha per parar un carro. Va, ho faré. Cada dia una. Avui:

Als arbres de molts parcs, agafen les branques i les lliguen amb les branques dels arbres del costat, de manera que com que estan en fila, les copes dels arbres semblen malles vegetals. Sé que no s'entén, miraré de trobar alguna foto..

-He constatat que les rebaixes aquí són una bogeria, tant com a Barcelona.

-Heu rebut mai un correu com aquest?
"DEAR FRIEND,
I AM MR PERRIE COLE BY NAME, U.S OFFICER HERE IN IRAQ. I SOLICIT
FOR YOUR ASSISTANCE IN EVACUATING THE SUM OF US$7.5M WE DISCOVERED IN A
BUNKER NEAR SADDAM'S PALACE.
PLEASE GET BACK TO ME FOR MORE INFORMATION.
THANKS AND BEST REGARDS.
MR PERRIE COLE.
NOTE:STRICTLY REPLY ME WITH THIS EMAIL ADDRESS ONLY:
perrie_cole2@yahoo.es, VERY IMPORTANT"

Jo a la feina en rebo molts (gent que demana que els treguis diners del seu país) però aquest m'ha semblat especialment tosc, caradura i "xapusses".

PD: Nova enquesta sobre rebaixes, a la dreta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.