19 d’ag. 2007

Consciència verda


Aquests últims dies he estat amb contacte amb gent i he visitat webs d'organitzacions de tot tipus preocupades pel medi ambient, la sostenibilitat, l'ecologia i per un futur millor per a tothom. Després de comprovar que hi ha moltes persones anònimes que treballen i que dediquen part del seu temps lliure a fer divulgació a través de la xarxa, he pensat que jo humilment també podria fer alguna cosa, si més no -ja que no sóc cap expert en la matèria- oferir enllaços a pàgines o reproduir articles sobre aquests temes.

El fet que el meu blog sigui personal, que es parli de música, oci, notícies, experiències personals, està prou bé, però també m'agradaria que hi hagués una porta per a reflexionar sobre problemes que ens afecten a tots, i que cada cop estan més presents en la vida diària. No és una moda, una tendència hippy per fer-se l'interessant, és la constatació que hi ha coses que fem i que hem fet malament que tenen conseqüències nefastes pel medi i per la nostra salut, però que, sobretot això, amb informació i consciència cadascú de nosaltres pot ajudar a canviar de mica en mica. Sense adoctrinaments ni alarmismes, sent el més curós possible en les fonts d'informació.

Tot aquest rollo és per explicar que he afegit i procuraré afegir enllaços a webs interessants sobre el tema de la sostenibilitat (medi ambient, alimentació, estalvi d'energia, contaminació) i intentaré intercalar (de tant en tant, tampoc vull donar molt la tabarra), entre els meus posts egocèntrics i hedonistes, algunes reflexions sobre canvi climàtic i medi ambient.

1 comentari:

miguel ha dit...

Buenas,

Me he redirigido desde la web de la vanguardia para darte unos links. Ya sé que te impactarán, pero creo que debemos mirar todos los puntos de vista para evitar que nos "timen".
Son sobre el cambio climático, pero no como nos lo venden.

Un saludo
http://actualidad.terra.es/ciencia/articulo/luis_carlos_campos_1404884.htm
http://homepage.mac.com/uriarte/