10 d’ag. 2007

Etrúria IV (i política)















Quatre últimes fotos del viatge: Arezzo, poble desconegut, Montepulciano, i palau genovès (això és ja la Ligúria).

A l'apartat de notícies n'he penjat una sobre una OT de polítics que faran properament per internet. Es tracta de buscar al futur president del Govern. S'ha fet un càsting, amb gran presència de dones, per cert, i els escollits protagonitzaran una campanya electoral on sols un serà el guanyador. Tot plegat, molt a l'estil americà, oi?. Diu la notícia:

"Los candidatos competirán durante un mes y medio a lo largo de las cuatro vueltas en las que se dividen estas elecciones. En la primera ronda se seleccionarán 300 aspirantes, en la segunda 50 y así sucesivamente hasta quedar tres finalistas.

Para superar las pruebas, los concursantes insertarán las fotos y los textos que se les exijan en las diferentes competiciones a las que serán sometidos para que los votantes las puedan ver y votar en consecuencia. Los participantes deberán superar feroces debates y las enrevesadas campañas de sus rivales directos para llegar a la meta: ser elegido presidente.

Un concurso que sólo tiene un ganador - que ganará 8.ooo € -y cuyos participantes podrán contar con un asesor de campaña política y electoral perteneciente a la asociación de consultores políticos.


La final de esta gran gimkana se desarrollará en un debate electoral a tres bandas. Los tres aspirantes finales aspiran incluso a ser recibidos por el presidente del Gobierno, José Luis Rodríguez Zapatero, y por Mariano Rajoy, que ya han recibido la invitación de la organización."



Està previst que si té èxit pugui passar a format televisiu. Però el què em crida més l'atenció és que el programa compta amb la col.laboració de l'Associació Espanyola de Consultors Polítics. I aquí és on es demostren les limitades sortides d'aquesta professió (sortir en un reality?). En fi, com a -presumpte- consultor polític he de dir que la idea és si més no original, i el resultat pot ser o un descobriment de la feina de consultor polític per a molta gent, o una autèntica presa de pèl. Estarem atents (o no).



Per acabar, i amb certa relació amb aquest tema, "Còmic i política", un Powerpoint interessant: